Toijalan Markkinat 2013 tarjoaa tänä vuonna yrityksille enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan aikaisemmin! Ohjelmatarjonnassa on huomioitu lapset ja nuoret aikuisia unohtamatta kuitenkaan. Markkinoiden onnistuminen kuitenkin vaatii yritysten tukea ja tähän on olemassa todella monimuotoisia vaihtoehtoja, näistä vähän tarkemmin alla.

Toijalan Markkinoilla järjestetään Wine & BBQ -tasting perjantaina 7.6.2013 klo 18. Kurssi kestää n. 3 tuntia ja siinä tutustutaan uuden ja vanhan maailman viineihin eri rypälelajikkeiden kautta. Erikoisuutena perinteisiin viinitasting-tilaisuuksiin on yhdistetty kesän grilliherkut ja miten ne toimivat yhteen maisteltavien viinien kanssa. Tällä kursilla pääsee hyödyntämään juurioppimansa teoriaa käytäntöön ammattilaisten opastuksella – ja vielä herkullisesti!

Viinikouluttajana toimii Viinimestari Tuija Heikkilä ja Grillimestarina Otto Sovelius.

Hinta 95 €/hlö + alv 24%
Hinta sisältää kouluttajat, koulutusmateriaalin, maisteltavat viinit ja grilliherkut.

Drinkkilippu 5€/kpl (sis.- alv 24%)
drinkkilippu käy molempina päivinä Torin ja Tavaratalon kellarin anniskelualueissa.

Lauantaina kauppiastavaratalon alakerrassa juhlitaan oikein railakkaasti yömyöhään! Luvassa on Toijalan ensimmäiset Beerfestit! Näissä juhlissa saa olutta kuten kuuluu, saa ruokaa että jaksaa juoda olutta, on musiikkia korville ja mielipysyy virkeenä, että jaksaa juoda ja juhlia koko illan!  Luvassa siis livemusiikkia, palvipossua ja erittäin rentoa meininkiä!

Pääsylippu 2€/kpl (sis.- alv 24%)

Drinkkilippu 5€/kpl (sis.- alv 24%)
drinkkilippu käy molempina päivinä Torin ja Tavaratalon kellarin anniskelualueissa.

MARKKINALEHTI

Markkinalehti ilmestyy vikkoa ennen Markkinoita ja sen jako on yli 12000kpl suoraan kotijakeluna Toijala, Viiala, Kylmäkoski seudulla. Ilmoitustilat ja muut tarkemmat infot saat ladattua Markkinalehti linkistä. Ilmoitushinnat ovat 80€-1200€.

TENAVAPARKKI

Leslirouvan takapihalle tehdään iso lasten oma leikkikenttä ja puuha-alue. Laitteita ja vehkeitä on jos jonkin moisia, ettei lapsilla aika varmasti tule pitkäksi. Alueelle tarjotaan yrityksille mahdollisuutta ostaa lippupaketteja jakoon henkilökunnalle tai sitten asiakkaille yrityslahjana.

Lippupaketti 6€/3 lippua (sis.- alv 24%)
Liput myydään pakettina.

Tule mukaan ja tehdään yhdessä parhaat markkinat!

Näistä ylläolevista voidaan yhdistellä sinulle sopiva paketti miten haluaisit olla markkinoilla mukana. Tässä on hyvä mahdollisuus palkita henkilökuntaa tai viedä asiakkaita Toijalan parhaaseen tapahtumaan vaikka Wine & BBQ -tasting iltaan.

Markkinaterveisin,

Toijalan Markkinat – järjestäjät.